Certificats

AUGI opera sota les més exigents certificacions i estàndards per assegurar la qualitat dels nostres productes i serveis, i així garantir l'èxit dels projectes que ens sol·liciten:

Certificació de Qualitat ISO 9001

Disposem del Certificat de Registre d’Empresa número 2991/ER/09/03. El compliment de la norma ISO-9001 indica que Automatismes Girona SL, està desenvolupant la seva activitat dins d’un Sistema de Gestió de la Qualitat. En aquest Sistema estan involucrats no tan sols el Departament de Qualitat sinó també tots els diferents estaments de l’empresa. Pot abaixar-se el certificat per imprimir.

 

Certificació Solutions Partner de Rockwell Automation

El programa d'Integradors Oficials de Sistemes de Rockwell Automation té diversos nivells de certificació de les empreses participants. Les empreses amb el coneixement més ampli, el major nombre de recursos, i la màxima capacitat per desenvolupar solucions en automatització industrial d'alt nivell, se'ls ofereix el distintiu més preuat: "Solution Partner".

Aquest distintiu certifica el més alt grau de compromís empresarial per part del proveïdor, una total competència en el coneixement de les tecnologies de Rockwell Automation i la solidesa financera necessària per dur a terme amb èxit qualsevol projecte.

Actualment existeixen 35 empreses en tot el món que posseeixen aquest distintiu. Des d'AUGI estem orgullosos de gaudir d'aquesta certificació.

 

Certificació UL 508A Panells de control industrials (USA-Canadà)

El certificat UL ens permet dissenyar, fabricar i comercialitzar quadres elèctrics per el control de maquinaria i instal·lacions, així com subministra tots els component que formen part dels mateixos.

Tots els quadres s'entreguen amb la seva respectiva documentació y etiqueta UL de traçabilitat del producte, garantint la via més segura per a la immediata acceptació per part de les autoritats nord-americanes i canadenques, estalviant d'aquesta manera temps i diners.

 

Integrador Registrat de Sistemes Wonderware

El programa d'Integradors de Sistemes de Wonderware ajuda els clients a identificar integradors locals amb experiència en el desenvolupament d'aplicacions basades en el software de Wonderware, alhora que els garanteix una provada excel-lència tècnica, servei al client i integritat empresarial.

 

EcoVadis amb Medalla de Bronze

Ecovadis ha qualificat amb Medalla de Bronze EcoVadis a AUTOMATISMOS GIRONA S, L.

La fitxa d'evaluació de la sostenibilitat de EcoVadis, proporciona informació detallada sobre AUTOMATISMES GIRONA SL (GROUP), així com sobre els riscos relacionats amb el mediambient, pràctiques laborals y drets humans, ètica, y compres sostenibles de moltes més empreses a través de 200 categoríes de compra en 160 països.

EcoVadis es el proveidor de qualificacions de sostenibilitat de les empreses y d'eines de millora de la intel·ligència i l'acompliment col·laboratiu per cadenes de subministrament globlas més prestigiosa del món.