Empresa

Presentació

Al 1983 neix AUGI, una enginyeria multisectorial especialitzada en desenvolupar i implantar solucions integrals (claus en mà) en el camp de l'automatització industrial, per a la modernització de tot tipus de maquinaria i processos.

Actuació multisectorial:

L'àmbit d'actuació d'AUGI es diversifica en un ampli ventall de sectors, entre ells: l'alimentació humana, alimentació animal, paper, cartró, plàstic, tèxtil, suro, packaging, químic, farmacèutic, health care, distribució i tractament d'aigua, construcció de maquinaria, i energies renovables.

Filosofia:

L'amplia experiència adquirida durant la nostra trajectòria es l'eina més potent de que disposem. La retenció del knowhow adquirit mitjançant la fidelització del nostre equip humà; una formació continuada del mateix; un procés productiu amb certificació de gestió de la qualitat ISO 9001; i una aposta ferma per les principals firmes en el camp de l'automatització industrial; son factors determinants que ens permeten oferir solucions tecnològicament avançades amb total garantia de fiabilitat, robustes i qualitat.

A AUGI, fem de les necessitats dels nostres clients, el nostre objectiu de superació diari.

Estructura

A continuació posem a la seva disposició els correus electrònics dels responsables de cada departament per a facilitar una comunicació directe i una atenció personalitzada per a cada necessitat.

Per a qualsevol consulta, no dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres, atendrem gustosament les seves peticions.

 

Gerència
Gerent: Miquel Bech

Qualitat

Dir. Sílvia Navarro

Financer i Administració

Dir. Financer: Marc Rufí
Admin. Clients: Maria March
Admin. Proveïdors: Naila Garcia

Comercial

Comercial: Miquel Bech

Direcció Industrial

Dir. Industrial: Miquel Bech

Oficina Tècnica

Rsble. Dept. Accionaments: Albert Sureda
Rsble. Dept. Processos: Carles Tura
Rsble. CAD: Mateu Padilla
Rsble. Dept. Informàtica: Jordi Márquez

Taller

Rsble. Taller: Ivan Sánchez
Compres
Rsble. Compres: Jordi Juanola

Certificats

AUGI opera sota les més exigents certificacions i estàndards per assegurar la qualitat dels nostres productes i serveis, i així garantir l'èxit dels projectes que ens sol·liciten:

Certificació de Qualitat ISO 9001

Disposem del Certificat de Registre d’Empresa número 2991/ER/09/03. El compliment de la norma ISO-9001 indica que Automatismes Girona SL, està desenvolupant la seva activitat dins d’un Sistema de Gestió de la Qualitat. En aquest Sistema estan involucrats no tan sols el Departament de Qualitat sinó també tots els diferents estaments de l’empresa. Pot abaixar-se el certificat per imprimir.

 

Certificació Solutions Partner de Rockwell Automation

El programa d'Integradors Oficials de Sistemes de Rockwell Automation té diversos nivells de certificació de les empreses participants. Les empreses amb el coneixement més ampli, el major nombre de recursos, i la màxima capacitat per desenvolupar solucions en automatització industrial d'alt nivell, se'ls ofereix el distintiu més preuat: "Solution Partner".

Aquest distintiu certifica el més alt grau de compromís empresarial per part del proveïdor, una total competència en el coneixement de les tecnologies de Rockwell Automation i la solidesa financera necessària per dur a terme amb èxit qualsevol projecte.

Actualment existeixen 35 empreses en tot el món que posseeixen aquest distintiu. Des d'AUGI estem orgullosos de gaudir d'aquesta certificació.

 

Certificació UL 508A Panells de control industrials (USA-Canadà)

El certificat UL ens permet dissenyar, fabricar i comercialitzar quadres elèctrics per el control de maquinaria i instal·lacions, així com subministra tots els component que formen part dels mateixos.

Tots els quadres s'entreguen amb la seva respectiva documentació y etiqueta UL de traçabilitat del producte, garantint la via més segura per a la immediata acceptació per part de les autoritats nord-americanes i canadenques, estalviant d'aquesta manera temps i diners.

 

Integrador Registrat de Sistemes Wonderware

El programa d'Integradors de Sistemes de Wonderware ajuda els clients a identificar integradors locals amb experiència en el desenvolupament d'aplicacions basades en el software de Wonderware, alhora que els garanteix una provada excel-lència tècnica, servei al client i integritat empresarial.