TORRAS PAPEL - Retrofit Bobinadora Jagenberg Vari Roll

22/01/2016

Retrofit elèctric i mecànic d'una bobinadora Jagenberg Vari Roll 2200

El grup Torras Papel confia a Augi l'actualitzacio complerta d'una talladora rebobinadora Jagenberg Vari Roll 2200 per la seva fabrica de Leitza

La maquina treballa amb papers de gramatges entre 40 - 90 gr/m2 a una velocitat de 1500 mts/min convertint bobines mare de una amplada maxima de 2200 mm  i fins a 1700 mm de diàmetre, en bobines filles mes estretes de fins a 1200 de diàmetre.

Es sustiuiex el vell accionament DC per AC, tambe els frens pneumatics dels desbobinadors es sustitueixen per motors AC amb convertidors regeneratius sinamics S120 i font d'alimentacio, el control tensio es per cel-lula de carga i calcul de diàmetre.

Adicionalment s'instal-la a les ganivetes un punter laser accionat per servomotor com ajuda al posicionat, el operari introdueix les mides a la pantalla i el punter es desplaça fins a cada posico per indicar la colocacio de la ganiveta.

El sistema de control de l'accionament es mitjançant un PLC Siemens S7, convertidors Sinamics S120 y pantalla tàctil de 15" per interfase home màquina, també disposa d'un acces remot per assistencia tècnica.