ROSAL - PDVSA Agrícola - Inicio

28/09/2012

La plataforma AUGI-CIPP automatitzará 4 noves plantes de pinso.

Després de l'exit dels últims projectes conjunts, ROSAL torna a encomanar a AUGI el projecte elèctric i l'automatització integral de 4 noves plantes de fabricació de pinsos compostos amb la plataforma de Control Integral del Procés Productiu (CIPP)

Aquestes plantes son totes iguals i formen part dels Complejos Integrales Porcino Socialistas (CIPS) que s'estan construint a Venezuela per a PDVSA Agrícola.

Cada planta ocuparà una superfície total de 27.000 m² i comprèn: Parquing per a 30 vehicles, un edifici administratiu, un bàscula pont de 60 Tn, un assecador de grà de 30 Tn/h i sitges de Stock amb 25.000 Tn de capacitat.

Les plantes tenen una capacitat de producció de 25 Tn/h de pinso i disposen d'una area adjacent per amagatzematge de més de 500 Tn de Torula i 400 Tn de producte ensacat.

El 80% de la producció de cada planta estará destinat al pinso per porcins i el 20% restant per a peixos, fundamentalment la Tilapia.

Aquesta setmana ja s'ha procedit a l'enviament dels cuadres elèctrics de potència i control juntament amb la maquianaria. Si les obres compleixen les agendas constructives previstes, les plantes es començaran a posar en marxa la segona meitat del 2013.