ROSAL - AVIGRUPO - En producció

04/02/2014

La nova planta de 90 - 100 Tn/h entra en producció.

La nova planta de 90 - 100 Tn/h per a la fabricació de pinsos compostos, la cinquena i més important del conglomerat empresarial AVIGRUPO que s'ha batejat amb el nom de San Andrés, s'ha posat en marxa aquest setmana sense incidències amb la plataforma de control integral del procés productiu CIPP.

En aquesta primera fase d'entrada en producció s'han postat en funcionament les parts principal de la planta incloent la bàscula de camions, la piquera de recepció de matèries primeres, les sitges d'estoc, les dues línies de moltura, la dosificació d'ingredients sòlids i líquids, la barrejadora, i les cel·les de producte acabat a granel. 

La plataforma CIPP gestiona el procés productiu complert i esta enllaçat amb l'ERP del client, en aquest cas SAP, per compartir dades automàticament en temps real. 

En una segona fase prevista pel mes d'Abril, s'afegiran a la plataforma CIPP les ampliacions que el client va sol·licitar a posterioritat del projecte inicial. Aquetes inclouran una segona bàscula de camions, una piquera de recepcions per ferrocarril, les noves bodegues horitzontals d'emmagatzematge de gra, i dues línies d'elevació amb els corresponents transportadors per enllaçar amb les estructures actuals.