ROSAL - AGROPECUARIA SANTA TERESA - Inici

01/02/2012

Comencen les feines d'instal·lació de la nova planta.

Agropecuaria Santa Teresa a l'Estat de Jalisco, Mèxic ha confiat amb AUGI pel disseny del projecte d'automatització de la seva nova planta de pinsos. Un cop acabades les tasques de definició dels detalls del projecte, aquest mes ja han començat les feines d'instal·lació elèctrica de la maquinaria i equips auxiliars que haurà de gestionar la plataforma CIPP (Control Integral del Procés Productiu).

La planta consta d'una sola línea de producció amb una capacitat nominal de 70 Tn/h, que es construeix amb maquinaria d'alta eficiència de primer nivell. El sistema de control integral gestionarà tots els aspectes del procés productiu de forma totalment automàtica desde la recepció de la materia prima fins a l'expedició de producte acabat.

Addicionalment, la plataforma CIPP esta conectada al software de formulació nutricional i a l'ERP de l'empresa, optimitzant així el fluxe d'informació entre els diferents estaments de l'organització i maximitzant la capacitat de gestió i resposta operativa de la planta.