PROAN - Ampliació planta

16/09/2013

Automatització integral de l'ampliació de la planta de San Juan de los Lagos.

PROAN, l'empresa líder indiscutible al mercat Mexicà en la producció d'ou, segueix expandint les seves operacions i amplia la capacitat de producció de pinso d'aviram per autoconsum.

La planta que actualment disposa d'una capacitat de producció instal·lada de 210 Tn/h amb dues línies de producció (una per aviram i una per porcí), es veurà ampliada en 300 Tn/h addicionals, convertint la planta en una de les més grans del mon i tecnològicament més avançades amb una capacitat de producció instal·lada superior a es 500 Tn/h. 

La nova ampliació dedicada exclusivament a la fabricació de pinso per aviram, contarà amb quatre línies de molturació amb molins de corrons d'última generació, que assegurin la disponibilitat constant de macro ingredients en format farina a les sitges de dosificació. La fabricació es fera a partir de dues línies de producció de 150 Tn/h, que comptaran cadascuna amb 3 bàscules (macros, micros i additius / correctors) i una barrejadora de 15.000 Kg capaç d'entregar una batch cada 6 min. La producció s'emmagatzemarà temporalment en 72 cel·les de producte a granel.

Una vegada més, PROAN torna a confiar amb AUGI i la plataforma CIPP per l'automatització integral del procés de producció, integrant la fabricació, la logística i la gestió en temps real per optimitzar el rendiment de la planta. Per el projecte AUGI subministra l'enginyeria, esquemes, armaris de potencia i control, programació i posada en funcionament. Les feines d'instal·lació en camp les du a terme el client sota les directrius i supervisió d'AUGI.