NIPPON PAPER GROUP

25/07/2012

Nova unitat extensibe Clupak.

BASALAN torna a confiar amb AUGI per fer la part elèctrica i l'automatització del projecte per intercalar una nova unitat extensible Clupak a la màquina de paper del seu client Nippon Paper Group al Japó.

La unitat extensible Clupak s'utilitza en màquinas de paper - principalment d'embalatge, bosses, sacs, i etiquetes - per controlar l'absorció d'energía de tensió, aconseguir un allargament longitudinal del paper fins a un 15%, i per eliminar ruptures en el producte acabat.

L'allargament del paper es consegueix per compactació del paper en passar entre un tapís de goma, la barra de pressió i un cilindre assecador calentat per vapor, independentment de les diferents velocidades de la propia unitat extensible i la de les seccions de màquina posteriors a aquesta.

BASALAN ha fet totes les adaptacions mecàniques, així com el subministrament i muntatge de la unitat extensible Clupak; i AUGI ha construit els cuadres de potència i control, la instal·lació elèctrica, i la programació i posada en funcionament de la línea amb el nou equip.