METALQUIMIA (2)

10/12/2012

Automatització de les noves 3 líneas TWIN LINE per El Pozo.

Automatització de les noves línies de fabricació de embutits cuits TWINLINE a el Pozo. Integra la injecció, la tenderització, la maduració, l'embotició i el clipatge / termoformat en una sola línea totalment automàtica de flux continu.

El projecte inclou l'automatització integral d'una planta de producció composta de tres línees de producció que donen una capacitat total de producció diària de 270 Tn de producte. Les líneas 1 i 3 són de 72 Tn, i la línea 2 és de 126 Tn.

L'arquitectura de control de cada línea es composa de 6 CPUs de la serie CompactLogix, panells de visualització Panel View 1250 i comunicacions per Ethernet i Devicenet.

Addicionalment, les seguretats i control d'accessos de la instal·lació estan gestionades per un PLC de seguretat Compact Logix L43S amb perifèria descentralitzada Point I/O.

El sistema esta preparat perquè en cas de fallida dels PC de supervisió es pugui continuar produint de forma totalment automàtica sense perdre la traçabilitat de productes i lots, i fer el bolcat de dades quan els PC de supervisió estiguin disponibles. El sistema s'ha integrat en la seva totalitat en l'estructura ERP del client final.

Aquesta setmana ha començat la posada en producció de la priemra linea.