KERN PHARMA - Retrofit envasadora de sobres monodosi

15/07/2013

Actualització dels equips de control i software d'una envasadora de sobres monodosi (sticks).

KERN PHARMA la divisió farmaceutica del grup empresarial INDUKERN dedicada al desenvolupament, fabricació i comercialitzacio de productes generics, confía a AUGI el projecte d'actualització dels equips de control i el software d'una envasadores OYSTER Hassa tipus FFS (Form - Fill - Seal) per a la producció de sobrets monodosi.

Les envasadores de tipus FFS parteixen del material d'embalatge en bobines estretes, ja preimprès, laminat i/o metalitzat, on mitjançant desbobinadors i capçals d'emplenat i envasat formen el sobrets, dosifiquen la quantitat prescrita i sellen a l'instant. El principi de funcionament és semicontinu, amb aturades molt curtes per fer el sellat i el tall del sobrets acabats.

El principals avantatges d'aquestes màquines és que són compactes, ràpides, i permeten fer multiples formats d'envasat. A més, el seu funcionament és molt mecànic, el que les fa robustes, fiables i amb una llarga vida útil.

En aquest cas el projecte incloia canviar l'obsolet accionament amb Siemens S5 per un S7-300, actualitzar la progarmació, passar totes les señals possibles a digital i equipar-la amb un interfase HMI més modern i d'us més amigable.