GRUP HINOJOSA - Retrofit Jagenberg Vari Flex S

20/07/2016

Retrofit elèctric d'una talladora bobinadora Jagenberg Vari Flex S

El grup Hinojosa confia a Augi l'actualització complerta del accionament d'una talladora rebobinadora Jagenberg Vari Flex S per la seva fabrica de Sarrià de Ter.

La maquina treballa amb papers de gramatges entre 60 i 150 gr/m2 a una velocitat màxima de 2200 mts/min. en una amplada de 4000 mm. i un diámetre màxin del desbobinador de 2300 mm.que converteix en bobines filles mes estretes de fins un diàmetre de 1600 mm.

El vell PLC de control de la maquina juntament amb els mòduls de comunicació interbus y el PC amb el software propietari Jagmatic se han substituït per nous equips, els mòduls de comunicació per interbus han estat substituïts per ET200S de Siemens, en el PLC principal se ha instal-lat una unica CPU S7 414H per el control de tota la maquina, aquesta CPU se encarrega també de tots els càlculs de pressions, posicionats y corbes de pressió de bobinat.

El actual PC de control amb el software Jagmatic ha estat substituït per un nou PC de sobre taula amb un WinCC per la supervisió, visualització y registre de tots els paràmetres de la maquina.