BARRY CALLEBAUT

29/10/2012

Automatització de les noves conxes.

Barry Callebaut la multinacional belga especialista en la fabricació de xocolata ha confiat amb AUGI per el projecte d'automatització de les 3 noves conxes que s'han instal·lat, per substituint les antigues 4 de menor capacitat, incrementant així la capacitat de producció de la planta que el grup gestiona a Vic.

El projecte ha inclòs la construcció dels armaris de potència i els de control, la instal·lació elèctrica del equips a planta, el desenvolupanment del nou software de control i la posada en funcionament i producció de les noves líneas de fabricació.

El nou sotware de control ha estat concebut per el departament de processos d'AUGI en estreta col·laboració amb el departament central d'enginyería de Barry Callebaut a Bèlgica, per tal d'adecuar el nou software a les directrius tècniques incloses en el marc estratègic de la firma, que estandaritza maquinaria, processos i protocols a totes les plantes que té arreu del món.

El projecte que per motius de producció del client disposaba d'un temps d'execució molt ajustat, s'ha entregat dins de l'agenda prevista.