16/09/2013

PROAN - Ampliació planta

Automatització integral de l'ampliació de la planta de San Juan de los Lagos.

PROAN, l'empresa líder indiscutible al mercat Mexicà en la producció d'ou, segueix expandint les seves operacions i amplia la capacitat de producció de pinso d'aviram per autoconsum.

La planta que actualment disposa d'una capacitat de producció instal·lada de 210 Tn/h amb dues línies de producció (una per aviram i una per porcí), es veurà ampliada en 300 Tn/h addicionals, convertint la planta en una de les més grans del mon i tecnològicament més avançades amb una capacitat de producció instal·lada superior a es 500 Tn/h. 

La nova ampliació dedicada exclusivament a la fabricació de pinso per aviram, contarà amb quatre línies de molturació amb molins de corrons d'última generació, que assegurin la disponibilitat constant de macro ingredients en format farina a les sitges de dosificació. La fabricació es fera a partir de dues línies de producció de 150 Tn/h, que comptaran cadascuna amb 3 bàscules (macros, micros i additius / correctors) i una barrejadora de 15.000 Kg capaç d'entregar una batch cada 6 min. La producció s'emmagatzemarà temporalment en 72 cel·les de producte a granel.

Una vegada més, PROAN torna a confiar amb AUGI i la plataforma CIPP per l'automatització integral del procés de producció, integrant la fabricació, la logística i la gestió en temps real per optimitzar el rendiment de la planta. Per el projecte AUGI subministra l'enginyeria, esquemes, armaris de potencia i control, programació i posada en funcionament. Les feines d'instal·lació en camp les du a terme el client sota les directrius i supervisió d'AUGI.